Uw zoekresultaten

Van Cittersstraat 21b, 3022 LG Rotterdam

Bieden vanaf € 325.000 K.K. Verkocht onder voorbehoud

Gezien de overweldigende belangstelling zijn wij inmiddels gestopt met het inplannen van de bezichtigingen.

High end wonen in een gloednieuwe woning in Rotterdam West! Deze 3 kamer woning is in 2021 volledig gerenoveerd, u wordt de eerste bewoner van deze gloednieuwe woning. De luxe keuken voorzien van een marmer blad en diverse inbouwapparatuur is samen met de ruime badkamer een echte eyecatcher. De gehele woning is voorzien van een VT wonen PVC visgraatvloer. De houten raamkozijnen zijn vervangen door kunststofkozijnen met dubbelglas, met aan de achterzijde een schuifpui die toegang geeft tot de aangrenzende terras en tuin. De souterrain is omgetoverd tot een mooie (werk)kamer, hierdoor beschikt u dus eigenlijk over een 4 kamer appartement.

Daarom wonen in Rotterdam West:
Het Nieuwe Westen heeft een bijzondere mix van wonen met grootstedelijke allure én typische volksbuurten. De buurt is een echte stadswijk met mooie singels, interessante winkelstraten en ruime pleinen. Dit maakt het Nieuwe Westen divers en erg leuk wonen! De Vierambachtsstraat en de Nieuwe Binnenweg zijn de belangrijkste winkelstraten en is er voor ieder wat wils op het gebied van horeca en fashion. Snel boodschappen doen? Geen probleem. Diverse supermarkten, avondwinkels en toko’s liggen in de directe omgeving. Daarnaast is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de binnenstad, het openbaar vervoer en de uitvalswegen (A13/A20). Behoefte aan een groen uitstapje en ontsnapping? Bezoek het Roel Langerak, het Vroesenpark of neem een kijkje bij één van de vele musea die de stad rijk is. Altijd leuk! Voor kinderen zijn er diverse speeltuinen in het Heemraadspark en bereik je binnen no time Diergaarde Blijdorp. Verdere voorzieningen zoals sportverenigingen en scholen zijn in de buurt te vinden. Er valt hier ontzettend veel te ontdekken waar je veel energie van krijgt!

Indeling
Begane grond:
Via de entree komt u binnen in de hal, de hoge plafond hoogte zal u zeker bevallen. In de hal bevindt zich de berging en toegang tot de badkamer en de overige kamers en verdiepingen. Aan de linkerkant van de woning treft u de living met open keuken. Door de lichte visgraatvloer in combinatie met het hoge plafond en inbouwspots, is het werkelijk een prachtige ruimte geworden. Aan de voorzijde is de woongedeelte en aan de achterkant is de keuken voorzien van een schuifpui. De schuifpui geeft u toegang tot het terras en de tuin.
Als u de hal doorloopt, treft u de badkamer en toilet. Deze ruime badkamer is modern en strak en van alle gemakken voorzien. Naast de deur van de badkamer treft u de trapopgang naar de eerste verdieping.
Aan de rechterzijde in de hal treft u een ruime slaapkamer. Tegenover de kamer treft u de deur naar de souterrain.

Souterrain:
In de souterrain is een werk/slaapkamer gecreëerd. Hier bevindt zich tevens de wasmachine aansluiting en cv ketel. De souterrain is tevens ok voorzien van de luxe visgraatvloer en plafondspots.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping treft u nog een slaapkamer aan die identiek is aan de slaapkamer van beneden.
Let op! Bieden van €325.000,- K.K.

Kenmerken
-Eigengrond
-Gebruiksoppervlakte circa 93m2
-Inhoud circa 330m3
-Bouwjaar 1926 / transformatie 2021
-Eigen grond
-Verwarming middels cv-ketel (2021)
-Volledig voorzien van dubbelglas kunststof kozijnen
-Vve in oprichting
-Vve bijdrage zal 50 euro zijn
-Oplevering direct
-In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels,
horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden.
-Projectnotaris van toepassing (notariskantoor Bijdorp)

In de koopovereenkomst worden de volgende clausules opgenomen worden:
Niet bewoners clausule, Ouderdomsclausule, Milieuclausule en Funderingsclausule.

Bel of mail ons om vandaag nog een afspraak in te plannen.
Bovenstaande informatie hebben wij met zorgvuldigheid samengesteld. De gegeven informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Aan bovengenoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief, u bent vrij om alles na te meten!

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Verkoop geschiedt onder voorbehoud van gunning verkoper.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Woning ID: 19128
Prijs: Bieden vanaf € 325.000 K.K. Verkocht onder voorbehoud
Woonoppervlakte: 77,00 m2
Perceeloppervlakte: 25,00 m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Bouwjaar: 1925
VVE: 50
Tuin Aanwezig: Ja
Aantal Woonlagen: 2
Garage Aanwezig: Nee
Berging Aanwezig: Nee
Soort Bouw: Bestaande Bouw
Verwarming: cv- combiketel
Energie Label: D

Vergelijk Advertenties