Koolzaadstraat 23, 3073 DH Rotterdam Verkocht

Vraagrpijs € 245.000 K.K.
Koolzaadstraat 23, ,
Favoriet
Uw zoekresultaten

Overzicht

  • Bijgewerkt op
  • november 2, 2023
  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamers
  • 68 m2
  • Bouwjaar: 1926

Omschrijving

Ideale starterswoning! Altijd al in Rotterdam willen wonen met winkels en het openbaarvervoer op loopafstand? Zoek niet verder en maak vandaag nog een afspraak om de woning te bezichtigen. De woning bevindt zich in de gemeente Feyenoord in de wijk Bloemhof. Met diverse voorzieningen op loopafstand heeft u alles binnen handbereik. Daarnaast bent maar 3 km verwijderd van het stadscentrum.

Kortom, een ideaal en karakteristiek woonhuis met veel voordelen van de grote stad in de buurt!

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond

Via de voordeur komt u binnen in de hal met daarin het toilet. Deze is volledig betegeld en voorzien van een hangend closet en fontein. Middels de deur aan de linkerkant komt u in de keuken/woonkamer. Aan de voorkant van de woning bevindt zich de keuken voorzien van een inbouw koelkast, oven, fornuis en een afzuigkap dat naar buiten is geleid. Aan de achterkant van de woning bevindt zich de woonkamer. Deze is voorzien van een schuifpui voor toegang tot de buitenruimte. Begane grond is volledig gestuukt en voorzien van een pvc vloer. Daarnaast bevindt zich in de woonkamer de trapo+pgang naar de eerste verdieping. Aan het einde van de woonkamer bevindt zich een deur die toegang verschaft tot de wasruimte waar zich ook de cv-ketel bevindt. Door de wasruimte loopt u door naar de badkamer die volledig betegeld is en voorzien is van een lichtkoepel. De badkamer is voorzien van een ruime douche en wastafel.

Eerste verdieping
– Overloop met toegang tot de slaapkamers, de overloop is deels gestuukt en voorzien van tapijt. Verder heeft de overloop een dakkapel voor lichtinval;
– Slaapkamer I, gelegen aan de voorzijde van de woning, voorzien van gestuukte wanden, plafond en tapijt;
– Slaapkamer II, gelegen aan de achterzijde van de woning, voorzien van gestuukte wanden, plafond en tapijt;
– Slaapkamer III, gelegen tussen de twee slaapkamers in het midden van de woning, voorzien van gestuukte wanden, plafond en tapijt. Daarnaast is de kamer voorzien van een dakkapel;

Tuin
In de zomer kunt u kiezen om in de voor of achtertuin te zitten. De achtertuin  is gelegen op het zuidwesten. Het is een kleine tuin ideal om de bbq aan te zetten.

Bijzonderheden:

-Volledig eigendom

-Bouwjaar 1926

-Verwarming en warm water middels CV-ketel

-Kunstofkozijnen

-Op enklele minuten rijden van uitvalsweg A16

-Op loopafstand van winkelboulevard beijerlandselaan

– Oplevering kan per direct

Bel of mail ons om vandaag nog een afspraak in te plannen.

Bovenstaande informatie hebben wij met zorgvuldigheid samengesteld. De gegeven informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Aan bovengenoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief, u bent vrij om alles na te meten!

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Verkoop geschiedt onder voorbehoud van gunning verkoper.

Toelichtingsclausule NEN2580:

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

A+

A

B

Je energieklasse is C

C

D

E

F

G

H

Adres: Koolzaadstraat 23
stad:
Gebied:
Staat / Regio:
ritssluiting: 3073 DH
land: Nederland
Openen in Google Maps
Eigenschap-ID: 18961
Prijs: Vraagrpijs € 245.000 K.K.
Eigenschap Grootte: 68 m2
Eigenschap Lotgrootte: 62 m2
kamers: 4
slaapkamers: 3
badkamers: 1
Energieklasse: C
Custom ID: Koolzaadstraat 23
Bouwjaar: 1926
Beschikbaar vanaf: 2023-01-01
Dakbedekking: Dakpannen
Structuur: Steen
Verdiepingen: 1
949.91
per maand
  • Principal and Interest
  • Onroerendgoedbelasting
  • HOA fee
949.91

Andere agenten

Vergelijk aanbiedingen