Uw zoekresultaten

Verkoopbegeleiding

Top Wonen makelaars staat voor kwaliteit en service. Wij ontzorgen u volledig tijdens het verkooptraject van uw woning. Ons team van makelaars werkt met hart en passie samen naar een succesvolle verkoop. Wij begrijpen dat iedere makelaar hetzelfde doet, maar wij onderscheiden ons in onze persoonlijke aanpak en open communicatie.

Bij Top Wonen makelaars kunt u op elk moment contact met ons opnemen wanneer het u uitkomt. Wij zijn flexibel en passen ons aan uw agenda aan. Zo is het voor ons geen probleem om na uw werk even bij u langs te komen voor een bakje koffie en om updates te geven of vragen te beantwoorden.

Vanaf het moment dat u besluit uw woning via ons te verkopen, bent u volledig ontzorgd. Wij bieden een gratis waardebepaling aan waarbij wij bij u langskomen om de woning te inventariseren en een verkoopprijsanalyse te maken. Hierdoor krijgt u een realistisch beeld van de waarde van uw woning en weet u waar u aan toe bent.

Het verkooptraject bij Top Wonen makelaars bestaat uit acht stappen:

STAP 1 – Kennismakingsgesprek

Wij komen bij u langs voor een inventarisatie van uw woning. Voorafgaand aan het gesprek hebben wij al een markt- en buurtonderzoek gedaan, waardoor wij goed voorbereid zijn. Tijdens het kennismakingsgesprek geven wij een indicatie van de waarde van uw woning en kunt u al uw vragen en eventuele zorgen uiten.

STAP 2 – Persoonlijke verkoopstrategie

Samen met u stellen wij een persoonlijke verkoopstrategie op. Wij adviseren hoe u de woning een perfecte verkoopuitstraling kunt geven, afgestemd op uw wensen en eisen. Daarnaast wordt uw woning volgens de NEN 2580 norm ingemeten en worden er professionele foto’s en video’s van uw woning gemaakt.

STAP 3 – Woning online aanmelden

Na ontvangst en goedkeuring van alle opgevraagde stukken wordt uw woning aangemeld op Funda, overige websites, social media etc. Ook wordt er een Te Koop bord opgehangen om ervoor te zorgen dat uw woning de aandacht trekt van voorbijgangers.

STAP 4 – Bezichtigingen

De bezichtigingen worden altijd in overleg met u ingepland. Of het nu doordeweeks in de avonduren of in het weekend is, wij zijn flexibel en passen ons aan uw agenda aan. De bezichtigingen worden ingepland op het moment dat het weer op zijn best is, tenzij de aanvrager specifiek om een tijd vraagt.

STAP 5 – Open communicatie

Wij begrijpen dat u na afloop van een bezichtiging graag wilt weten hoe het is verlopen. Daarom laten wij u na elke bezichtiging telefonisch weten dat de makelaar de woning heeft verlaten en nemen wij de bezichtiging met u door.

STAP 6 – Onderhandelingen

Na de bezichtigingen komt het belangrijkste gedeelte, namelijk de onderhandelingen. Top Wonen Makelaars zal voor u de beste verkoopprijs en voorwaarden uitonderhandelen. Hierbij maken wij gebruik van onze kennis en expertise op het gebied van vastgoed, zodat wij voor u de best mogelijke deal kunnen sluiten. Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en onderhandelingen en zullen altijd in overleg met u handelen.

De onderhandelingen worden per mail vastgelegd en naar u verstuurd, zodat u altijd een overzicht heeft van het proces. Het aanbod van de koper zullen wij uitvoerig met u bespreken en u adviseren wat u kunt doen. Uiteindelijk is de keuze aan u om het aanbod van de koper te accepteren of af te wijzen. Wij zullen u hierbij altijd vanuit ons vakgebied adviseren, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken.

STAP  7 – De notaris

Nadat u en de koper tot een overeenstemming zijn gekomen, zal er een concept koopovereenkomst worden opgesteld. Deze koopovereenkomst wordt door beide partijen ondertekend en samen met uw dossier verstuurd naar de notaris. Enkele dagen voor de levering zal de notaris de akte van levering opstellen en versturen. Wij zullen deze akte voor u doornemen en accorderen. De datum van transport is de datum waarop u daadwerkelijk naar de notaris gaat om de leveringsakte te ondertekenen. Voordat u naar de notaris gaat, begeleiden wij u bij de eindinspectie om ervoor te zorgen dat de woning wordt geleverd volgens afspraak. Wij zullen ook de meterstanden opnemen en deze doorgeven aan de betreffende instanties.

STAP 8 – Nazorg

Gefeliciteerd met de verkoop van uw woning! Maar ook na de verkoop van uw woning blijven wij van Top Wonen Makelaars voor u klaarstaan. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd bij ons terecht voor advies en nazorg. Wij vinden het belangrijk om u ook na de verkoop van dienst te zijn en u te ontzorgen waar nodig.

Vergelijk aanbiedingen