Uw zoekresultaten

Verhuur

Bent u op zoek naar een vrijesectorwoning en wilt u geholpen worden door een betrouwbare en professionele verhuurmakelaar? Dan bent u bij Top Wonen Makelaars aan het juiste adres!

Onze werkwijze bestaat uit verschillende stappen om ervoor te zorgen dat u als huurder de beste service en kwaliteit krijgt die u verdient. Hieronder leggen wij deze stappen uit:

  1. Intakegesprek: Wij komen bij u langs om de woning te bezichtigen en te beoordelen. Hierbij kijken wij naar de staat van de woning, de ligging en het puntenstelsel. Zo kunnen wij een realistische verwachte huuropbrengst bepalen.
  2. Woningpresentatie: Na het intakegesprek zorgen wij voor professionele foto’s en eventueel een video van de woning. Zo kunnen wij uw woning op diverse websites aanbieden en zorgen wij ervoor dat uw woning opvalt bij potentiële huurders.
  3. Bezichtigingen: Wij organiseren de bezichtigingen en houden indien nodig een open huis als de woning erg gewild is.
  4. Screening: Na de bezichtigingen screent Top Wonen de potentiële kandidaten en kijken wij wie er in aanmerking komt voor de woning. Vervolgens bespreken we deze kandidaten met u, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.
  5. Huurovereenkomst: Na de screening stellen wij de huurovereenkomst op. Hierin worden uw wensen verwerkt zodat alles duidelijk vaststaat. Vervolgens zorgen wij voor de ondertekening van de huurovereenkomst.
  6. Sleutels: De huurders kunnen de sleutels van de woning in ontvangst nemen. Wij maken bij het opleveren van de woning een fotoreportage en noteren de meterstanden. Daarnaast controleren wij alle apparaten en kranen om ervoor te zorgen dat alles werkt en dat er geen verstoppingen zijn.
  7. Beheer: Heeft u een tweede koopwoning die u wilt verhuren of bent u een belegger die op zoek is naar een professionele vastgoedbeheerder? Bij Top Wonen Makelaars verzorgen wij diverse vastgoedbeleggers van professionele vastgoedbeheer. Wij hebben een breed netwerk aan beleggers die huurders klaar hebben staan op de wachtlijst, waardoor uw woning binnen mum van tijd verhuurd is. Onze beleggers huren de woning vaak zelf aan en verhuren het weer aan hun huurders. U bent dus gegarandeerd van maandelijkse betalingen. Wij nemen alle taken op ons, van het versturen van mails en het opnemen van telefoongesprekken tot het afhandelen van reparatieverzoeken en het innen van huurachterstanden. Daarnaast doen wij minimaal twee keer per jaar een woninginspectie om te kijken of alles nog in orde is. Zo bent u volledig ontzorgd!

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u vragen over het verhuren van uw woning? Neem dan vandaag nog contact met ons op

Vergelijk aanbiedingen