Uw zoekresultaten

Taxatie

Als professionele makelaars bij Top Wonen begrijpen wij hoe belangrijk het is om een betrouwbaar taxatierapport te hebben wanneer u een hypotheek aanvraagt of een aankoopbeslissing neemt. Daarom bieden wij u graag onze deskundige hulp aan bij het verzorgen van een NWWI-proof taxatierapport.

Onze taxateurs nemen een grondige beoordeling van uw vastgoed uitgebreid onder de loep, waarbij zij rekening houden met de staat van het pand, de locatie, verkoopomstandigheden en eventuele potentie. Onze taxatierapporten zijn in lijn met de strenge validatienormen opgesteld door het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en vastgelegd in het ISO 9001:2015 addendum. Het NWWI, als erkend validatie-instituut door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (NHG), waarborgt de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze rapporten. Hierdoor zijn onze rapporten niet alleen door elke financiële instelling, maar ook door rechtbanken en de belastingdienst volledig geaccepteerd.

Wij begrijpen dat het tijdig opleveren van het taxatierapport van groot belang is. Daarom streven wij ernaar om, afhankelijk van de agenda van de taxateur, het taxatierapport binnen vijf werkdagen op te leveren. Wanneer u ons inschakelt voor een taxatie, kunt u rekenen op een professionele, betrouwbare en efficiënte service die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze taxatiediensten en hoe wij u kunnen helpen bij het verkrijgen van een betrouwbaar taxatierapport.

Vergelijk aanbiedingen