Uw zoekresultaten

Over ons

Top Wonen is een toonaangevend makelaarskantoor in Rotterdam en omstreken, dat zich richt op het bieden van hoogwaardige vastgoeddiensten. Wij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in de Rotterdamse vastgoedmarkt en kennen deze als geen ander. Onze professionals hebben gezamenlijk meer dan 20 jaar ervaring en zijn zeer bekwaam in het begeleiden van aan- en verkooptrajecten.

Naast onze specialisatie in aan- en verkoopbegeleiding, bieden wij ook bemiddeling bij aan- en verhuur van woningen, beheer van onroerend goed, vastgoedportefeuilles en BOG. Wij staan bekend om onze klantgerichte aanpak en volledige ontzorg service, waarbij wij u van A tot Z begeleiden bij elke stap van het proces.

Bij Top Wonen geloven wij in een persoonlijke benadering, waarbij wij de wensen en behoeften van onze klanten altijd vooropstellen. Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven professionals die zich volledig inzetten om uw doelen te realiseren. Wij streven ernaar om u te voorzien van een uitstekende service, waarbij wij u altijd op de hoogte houden van de voortgang en ontwikkelingen.

Vergelijk aanbiedingen