Uw zoekresultaten

Internationaal

Top Wonen makelaars biedt niet alleen vastgoeddiensten in Nederland aan, maar heeft ook een gevarieerd aanbod in het buitenland. Onze makelaars zijn actief in verschillende landen, waaronder Dubai, Turkije, Suriname, Portugal, Spanje, Duitsland en België.

Wij begrijpen dat het kopen of verkopen van vastgoed in het buitenland vaak complex kan zijn. Daarom bieden wij een volledige begeleiding aan, zowel in Nederland als in het buitenland. Wij zorgen ervoor dat uw belangen worden behartigd en dat het proces soepel en efficiënt verloopt.

Onze expertise in de buitenlandse vastgoedmarkt stelt ons in staat om u te voorzien van professioneel advies en u te helpen bij het vinden van de perfecte woning of belegging in het buitenland. Wij werken samen met lokale makelaars om u te verzekeren van de beste deals en prijzen.

Volg onze social mediakanalen voor de nieuwste binnen- en buitenlandse aanbiedingen en houd onze website in de gaten voor meer informatie over onze internationale vastgoeddiensten. Wij zijn er om u te helpen bij het vinden van uw droomwoning of belegging, waar ter wereld het ook mag zijn.

Verhaal van een klant in Dubai:

Mijn man en ik hadden altijd al de droom om te wonen in Dubai, maar we hadden geen idee waar we moesten beginnen met het zoeken naar een woning. Gelukkig kwamen we in contact met Top Wonen makelaars en zij hebben ons fantastisch geholpen met het vinden van ons droomhuis in Dubai. De samenwerking met de lokale makelaar in Dubai verliep ook erg soepel en we werden volledig ontzorgd gedurende het hele proces. Wij zijn ontzettend tevreden over de service van Top Wonen en kunnen het iedereen aanbevelen die op zoek is naar een woning in het buitenland.

Succesvol project in Dubai:

Top Wonen makelaars heeft onlangs een succesvol project afgerond in Dubai waarbij wij een grote vastgoedportefeuille hebben verkocht aan een investeerder uit Nederland. Door ons uitgebreide netwerk in Dubai en ons jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt waren wij in staat om deze deal succesvol af te ronden. Wij zijn trots op deze prestatie en blijven ons inzetten om onze klanten de best mogelijke service te bieden, zowel in binnen- als buitenlandse vastgoedmarkten.

Vergelijk aanbiedingen