Uw zoekresultaten

Gratis waardebepaling

Wilt u weten wat uw woning waard is? Door onze gratis waardebepaling weet u wat uw huidige woning is. Wij vertellen u wat een realistische verkoopwaarde is in de huidige tijd. De waardebepaling geeft u ook inzicht in hoe u uw woning kunt verbeteren om de verkoopwaarde te laten stijgen.

Het werkt als volgt, u vult uw n.a.w. gegevens in en een van de ervaren makelaars neemt contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Afhankelijk van uw agenda kunnen wij op korte termijn meestal al een afspraak inplannen. De waardebepaling duurt maximaal 30 minuten.

Tussen een waardebepaling en een taxatie zit een groot verschil. Zo is een waardebepaling een indicatie van de verkoopwaarde van uw woning, uitgevoerd door een ervaren verkoopmakelaar. Een taxatie is een rapport, uitgewerkt tot in de details door een taxateur, met als doel een officieel taxatierapport voor (bijvoorbeeld) het afsluiten of oversluiten van een hypotheek. Wilt u uw woning verkopen dan is een waardebepaling voldoende.

Neem contact met mij op

Een voorstelling plannen?
U kunt op privéberichten reageren via de pagina "Inbox" in uw gebruikersaccount.

Vergelijk aanbiedingen