Uw zoekresultaten

Energielabel

Als professionele makelaars begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om te beschikken over een geldig energielabel wanneer u uw woning wilt verkopen of verhuren. Sinds januari 2022 is het zelfs verplicht om een geldig energielabel te overhandigen aan de koper of huurder. Het energielabel wordt aangeduid met een energielabelletter, variërend van A (zeer energiezuinig) tot en met G (zeer onzuinig).

Door het energielabel te raadplegen kunt u in één oogopslag zien hoe energiezuinig een woning is. Een energielabel A+++ geeft aan dat de woning volledig energieneutraal is, terwijl elke letter erna potentie heeft om de woning nog energiezuiniger te maken. Hoe energiezuiniger een woning, des te lager uw energie- en gasrekening zal zijn. Naast het financiële voordeel, draagt u ook bij aan een duurzamere toekomst.

Als Top Wonen Makelaars kunnen wij u helpen bij het aanvragen van een geldig energielabel. Onze experts kunnen u voorzien van deskundig advies over hoe u de energiezuinigheid van uw woning kunt verbeteren en zo uw energielabel kunt upgraden. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen bij het verkrijgen van een geldig energielabel en hoe wij u kunnen ondersteunen in uw streven naar een duurzamere toekomst.

Vergelijk aanbiedingen