Uw zoekresultaten

BOUW: Verbouwen

Gefeliciteerd, u heeft uw droomwoning gevonden! Maar misschien voldoet deze niet helemaal aan uw wensen of heeft u behoefte aan extra ruimte? Dan kunt u bij Top Wonen Makelaars terecht voor verbouwingswerkzaamheden.

Wij hebben ons eigen bouwteam met meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied. Ons team ontzorgt u volledig van A tot Z. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe keuken, badkamer, toilet of aanbouw, wij helpen u graag. Zelfs de kleinere klussen zoals verven, spuiten, stucen, cinewalls en behangen zijn geen enkel probleem voor ons.

Onze aanpak is persoonlijk en op maat. U heeft altijd één vast aanspreekpunt die de verbouwing van begin tot eind voor u regelt. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Bovendien werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen en vakmensen, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid.

Kies voor Top Wonen Makelaars en maak uw droomwoning werkelijkheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder!

Vergelijk aanbiedingen