Uw zoekresultaten

BOUW: Bouwadvies en begeleiding

Bent u van plan om een ingrijpende verbouwing te doen, zoals bijvoorbeeld een dakopbouw, uitbouw, dakkapel of misschien wel uw woning opnieuw indelen of zelfs een nieuwe woning laten bouwen, maar u weet niet waar u moet beginnen? Top Wonen Makelaars staat voor u klaar om u volledig te ontzorgen.

Via het onderstaande formulier kunt u contact met ons opnemen. Geef hierin kort en bondig aan wat u van plan bent. Wij plannen vervolgens een afspraak met u in voor een oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij uitgebreid bespreken wat uw wensen en eisen zijn. Wij zullen u aanvullende vragen stellen en eventueel foto’s maken van de huidige situatie.

Vervolgens zullen wij binnen 5-7 werkdagen een gedetailleerde offerte naar u sturen. Deze offerte wordt volledig met u doorgenomen en besproken. Wij geven u ons professionele advies en denken met u mee over de beste oplossing voor uw situatie.

Top Wonen Makelaars heeft een eigen bouwteam met meer dan 20 jaar ervaring. Wij nemen u alle zorgen uit handen en begeleiden u van A tot Z. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, badkamer, toilet, aanbouw, of de kleinere klussen zoals verven, spuiten, stucen, cinewalls, behangen, etc. Wij staan voor u klaar en zorgen voor een perfect eindresultaat.

Wilt u uw verbouwingsplannen bespreken met ons bouwteam en volledig ontzorgd worden tijdens het bouwproces? Neem dan nu contact met ons op en laat ons uw droomhuis realiseren!

Vergelijk aanbiedingen