Uw zoekresultaten

Aankoopbegeleiding

Het kopen van een woning kan een ingewikkeld en tijdrovend proces zijn, maar Top Wonen makelaars kan u helpen bij elke stap. Ons doel is om u te voorzien van de beste kwaliteit en service om ervoor te zorgen dat u de juiste woning koopt tegen de beste prijs en voorwaarden.

STAP 1 – Intake

Tijdens een intakegesprek maken wij kennis met u en bespreken wij onze werkwijze en kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij nemen uw woonwensen en behoeften door en bepalen of deze haalbaar zijn of bijgesteld moeten worden.

STAP 2 – Zoektocht

Wij houden dagelijks het woningaanbod online in de gaten en als er woningen zijn die voldoen aan uw zoekopdracht, dan stellen wij u hiervan op de hoogte. Wij sturen u ook woningen die in de stille verkoop staan of binnenkort op de markt komen.

STAP 3 – Bezichtiging

Als u geïnteresseerd bent in een woning, plannen wij een bezichtiging in en zullen wij de verkoopmakelaar bellen. Na de eerste bezichtiging geven wij ons advies en als u besluit om een bod uit te brengen, gaan wij samen met u voor een tweede bezichtiging.

STAP 4 – Advies

Na de bezichtiging analyseren wij de bouwkundige, economische, juridische, technische en onderhoudsstaat van de woning en geven wij u ons advies. Wij bespreken dit uitgebreid met u en beoordelen of het verstandig is om de woning te kopen.

STAP 5 – Onderhandeling

Wij stellen een maximale prijs vast voor de woning en bespreken de onderhandelingsstrategie met u. Voordat wij een bod uitbrengen, willen wij ten aller tijde eerst uw goedkeuring. Wij zorgen ervoor dat u de woning gegund krijgt met de beste voorwaarden.

STAP 6 – Koopovereenkomst

Als wij overeenstemming hebben bereikt, voorzien wij de makelaar van uw gegevens voor het opstellen van de koopovereenkomst. Wij nemen de concept koopovereenkomst en alle relevante stukken door en beoordelen deze op juistheid. Als alles in orde is, sturen wij het naar u door en bespreken wij het met u. Nadat u en de verkoper hebben getekend, wordt het dossier doorgestuurd naar uw hypotheekadviseur en de door u gekozen notaris voor het opstellen van de leveringssakte.

Top Wonen makelaars staat altijd klaar om u te helpen en te begeleiden bij het kopen van uw droomhuis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

STAP 7 – Inspectie en levering

Wij zullen u uitnodigen om naar de notaris te gaan voor het tekenen van de leveringsakte en de hypotheekakte. Wij zullen de aktes samen met u doornemen zodat u precies weet wat u tekent en waarvoor u tekent. Bij het tekenen van de aktes zullen wij aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele onduidelijkheden op te helderen. Na het tekenen van de aktes zullen wij de sleuteloverdracht bijwonen en u feliciteren met uw nieuwe woning!

STAP 8- Nazorg

Na de overdracht van de woning blijven wij nog een tijdje beschikbaar voor eventuele vragen en/of opmerkingen. Mocht u na de oplevering van de woning tegen zaken aanlopen waarbij u onze hulp nodig heeft, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en blijft met uw aankoop en staan daarom altijd voor u klaar.

Vergelijk aanbiedingen